UOW ‘02 ondersteunt ook dit jaar weer de SamenLoop voor Hoop!!!

Onder de naam van “Dur Wandelkloep" gaat UOW ‘02 met zoveel mogelijk personen op 22 en 23 juni 2019 meedoen aan de SamenLoop voor Hoop op de accommodatie Park ter Waerden in Landgraaf. Ook gaan we een aantal sponsoractiviteiten organiseren om voor het goede doel extra geld op te halen. Klik op Lees meer voor meer informatie, de aanmeldingsprocedure en een paar archieffoto's uit 2017 !!!


Doel van de SamenLoop voor Hoop is enerzijds het steunen van die mensen, die het zo hard nodig hebben, omdat zij strijden of gestreden hebben tegen kanker “De survivors!!" en anderzijds het inzamelen van financiële middelen om het Toon Hermans Huis Parkstad en een onderzoek naar de bestrijding van kanker in het Maastricht Universitair Medisch Centrum te ondersteunen.

Wat willen we doen op 22 en 23 juni

Het is de bedoeling, dat de wandelaars in principe gedurende één uur gaan wandelen en daarnaast uitgenodigd worden bij de drie speciale momenten aanwezig te zijn. Meerdere uren achterelkaar of op meerdere momenten lopen is natuurlijk ook mogelijk. Het maximum dat één wandelaar mag lopen is 24 uur. Wandelaars, die niet op alle momenten aanwezig kunnen zijn en/of geen volledig uur kunnen wandelen zijn uiteraard ook welkom. Je kunt zelf ook kiezen met wie je wilt lopen.

De drie hiervoor genoemde speciale momenten waarvoor eenieder wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn, zijn:
  1. de opening van de SamenLoop voor Hoop op zaterdag 22 juni van 13.00 tot 14.00 uur. Onmiddellijk na het openingswoord lopen de survivors dan de eerste ronde.
  2. de kaarsenceremonie op zaterdag 22 juni van 23.00 tot 24.00 uur. Rondom de atletiekbaan branden dan ongeveer 3000 kaarsen in kaarsenzakken. Deze zijn vooraf verkocht en voorzien van persoonlijke boodschappen. Het licht gaat vervolgens uit langs het parcours en er worden enkele stilterondes gelopen. Een indrukwekkend gebeuren voor iedereen.
  3. de afsluiting in het laatste uur van de SamenLoop voor Hoop op zondag 23 juni 2017 van 12.00 tot 13.00 uur

Aanmelden als wandelaar en/of als sponsor

Wandelaar (de kosten bedragen € 15,00)

Aanmelden via de link:
https://samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/limburg/landgraaf/aanmelden/
en volg dan:

1. Onder ‘Maak een keuze‘ kies je voor Teamlid.
2. Druk op Ga verder.
3. Je komt dan op een scherm waar al ons team staat “Dur Wandelkloep" en vul Jouw gegevens in.
4. Druk op Verzenden.
5. Je komt dan weer op een scherm Aanmelden.
6. Druk op Verder
7. Vul de Betaalgegevens in.
Als je meerdere personen wilt aanmelden moet je iedere persoon apart aanmelden.

Sponsor (bedrag is naar keuze)

Ga naar de actiepagina van Dur Wandelkloep waar nu een actie is aangemaakt met als doel € 3000 bij elkaar te brengen: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/durwandelkloep?nieuw=0.
Kies daarna voor ‘Doneer nu‘ en het sponsorbedrag kan worden overgemaakt. Onder het bericht kun je zelf tekst neerzetten en ook je naam. Uiteraard mag je ook een eigen actie aanmaken onder ‘Ik wil meedoen‘. Bedrijven, die sponsoren mogen een eigen banner ophangen langs de baan tijdens de SamenLoop voor Hoop. Heb je een (ander) idee over inzameling van geld voor het goede doel geef dit dan even door!

Andere personen uitnodigen

Nodig je eigen familie, vrienden, buren, kennissen, collega‘s/medewerkers of wie dan ook uit om zich aan te sluiten voor de SamenLoop voor Hoop Landgraaf 2019. Je kunt, voor zover van toepassing, ook je eigen werkgever vragen om dit initiatief te ondersteunen door middel van sponsoring.

Contactpersoon van Dur Wandelkloep is onze voorzitter Erik Verberkt. Te bereiken via email: erik.verberkt@home.nl.

Klik op de foto's voor een vergroting!!!!


Geplaatst op: 14-01-2019