SAMEN MAKEN WIJ UOW ‘02!! RESERVEER NU AL 23 JANUARI 2020!!!

Onder dit motto organiseren wij op donderdag 23 januari 2020 een inspiratiesessie rondom twee belangrijke onderwerpen voor de toekomst van onze vereniging:
"Het Normen en Waardenbeleid en het Vrijwilligersbeleid!!" .....


De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe manier van kijken naar deze twee onderwerpen en het resultaat van dat werk raakt ons allemaal. Op deze inspiratiesessie kunnen jullie als leden of als ouders/begeleiders van leden meedenken en invloed uitoefenen.

Waar gaan we het dan over hebben?
 
Denk aan onderwerpen als gedragsregels en de manier waarop we willen omgaan met het handhaven van die regels binnen en buiten de lijnen van het voetbalveld. Denk echter ook aan nieuwe spelregels voor het vinden en binden van vrijwilligers.
Laat de kans om mee te praten dus niet voorbij gaan en sluit op 23 januari 2020 aan vanaf 20.00 uur in de De SkyLounge op Park ter Waerden!!

UOW '02 leden, die de intentie hebben om mee te praten of dat nu al weten, kunnen bij  voorzitter Erik Verberkt een digitaal bestand van de plannen opvragen. Stuur hiervoor een email naar erik.verberkt@home.nl .


Geplaatst op: 13-12-2019