Zaterdag 28 mei aanstaande: Afsluitdag 2016

Op zaterdag 28 mei aanstaande houdt UOW‘02 haar jaarlijkse afsluitdag. Voor de jeugdleden (tot en met de B-elftallen) wordt er overdag een programma georganiseerd. De senioren elftallen zijn ‘s avonds welkom voor een sportieve en ludieke avond Bei d‘r Joep.


Het programma voor de afsluitdag op 28 mei aanstaande ziet er als volgt uit:

Jeugdteams

Zwemmen met UOW´02!!!!

Nadat we de afgelopen jaren vooral op en om onze accommodatie actief geweest zijn, nodigen wij de jeugd van UOW´02 uit voor een middagje onvervalste waterpret in zwembad In de bende in Landgraaf. Vanaf 12.00u zijn de spelers van de F, E, D, C en B teams welkom in het zwembad. De zwemactiviteit duurt tot 14.00u. UOW´02 zorgt voor versnaperingen in het zwembad! We vragen ouders om hun kinderen zelf naar het zwembad te brengen en weer op te halen. Uiteraard zijn ouders welkom als ze willen blijven kijken.

Senioren teams

Levend tafelvoetbal!!!

De seniorenteams zijn vanaf 18.30 welkom op onze accommodatie voor een spelletje ‘levend tafelvoetbal´. Omdat we voor deze activiteit teams in moeten delen willen wij jullie vragen om vóór woensdag 25 mei kenbaar te maken of jullie mee willen doen. Dit kan op aha.simons@ziggo.nl
Ook als je niet mee wilt doen, ben je van harte welkom om te komen kijken naar de verrichtingen van de deelnemers.
Vanaf 20.00 begint de feestavond. De kosten voor de BBQ op deze avond bedragen €5,-- per persoon. Inschrijving kan Bei d´r Joep (intekenlijst). De intekenlijst ligt vanaf pinkster maandag klaar. Daar kun je ook meteen betalen. Voor muziek wordt gezorgd en gedurende de avond zullen we verschillende spelers en teams op een ludieke manier in het zonnetje zetten. Voor de echte die hard voetballiefhebbers vergeten we uiteraard de Champignons league finale niet. Deze zal op de verschillende schermen Bei d´r Joep te volgen zijn!


Geplaatst op: 13-05-2016