Paaszaterdag 15 april: 10e ABS BECKERS & MULDERS CUP!!!

Op Paasszaterdag 15 april 2017 wordt op Park ter Waerden voor de tiende keer een JO11 en JO7 – JO9 Jeugdtoernooi georganiseerd. ABS Beckers & Mulder Autoschade is de Jeugdhoofdsponsor van UOW ‘02 en naamgever van dit toernooi. Het toernooi is voor de allerkleinste jeugd (JO7 – JO9 en JO11 jeugd) een leuk evenement. Normaal houden wij dit toernooi ..... .


..... in augustus, vlak voor de start van het seizoen. Dit blijkt voor veel verenigingen echter lastig, omdat in de periode waarin ingeschreven moet worden, de nieuwe teamindelingen nog niet duidelijk zijn. Het verplaatsen van het toernooi naar het wedstrijdvrije paasweekend lost dit probleem op.
De wedstrijden voor de JO9 en de JO7 Jeugd worden op de zaterdagmorgen afgewerkt en de JO11 jeugd mag in de middaguren haar kunsten vertonen. De verenigingen, die bij eerdere edities reeds aan ons jeugdtoernooi meegedaan hebben, hebben inmiddels al een uitnodiging ontvangen. Als uw vereniging nog nooit deelgenomen heeft, of als de uitnodiging u nog niet bereikt heeft, meld dan aan via het onderstaande mailadres.
Met het oog op een soepele organisatie willen wij iedereen vragen om de aanmelding niet uit te stellen, dat maakt het namelijk voor de organisatie een heel stuk gemakkelijker. Tot 15 april 2017!!!

Wenst u meer informatie of wilt u zich nu al aanmelden, stuur dan een berichtje naar de Toernooicoördinator Harrij Heijnen mailadres harrij.heijnen@ziggo.nlGeplaatst op: 13-03-2017