12 JANUARI 2021: HUMANKIND OFFICIEEL PLUSSPONSOR UOW ‘02!

Sinds een aantal maanden hangt langs het hoofdveld van UOW ‘02 al een mooi reclamebord van Humankind, kinderopvang en – ontwikkeling en de UOW ‘02 JO10-2 en JO11-2 jeugdteams hebben in het afgelopen half jaar tussen de Corona lockdowns door een aantal wedstrijden in hun fraaie nieuwe wedstrijdtenues mogen spelen, maar tot ......


het tekenen van de Sponsorovereenkomst, om zodoende de UOW ‘02 sponsoring te formaliseren, was het door de Coronavirusmaatregelen nog steeds niet gekomen. Vandaag was het dan eindelijk zover. De UOW ‘02 sponsorcommissie, Theo Caenen en Jan Tiemes, vertrok hiervoor hedenmorgen naar het Regiohoofdkantoor van Humankind te Heerlen. Na de ontvangst, een lekker kopje koffie en een heerlijk stuk vla was het tijd voor het tekenen van de 4 jarige Plussponsorovereenkomst. De handtekeningen namens Humankind werden geplaatst door mevrouw Claire van der Velden, Regiodirecteur en mevrouw Daniëlle van Groen, Locatiemanager. De Humankind dames mochten als dank een fraai ingelijst UOW ‘02 shirt, een bijzonder UOW ‘02 kunstwerk en twee heerlijke flessen UOW ‘02 wijn in ontvangst nemen.

UOW ‘02 dankt Humankind, kinderopvang en -ontwikkeling heel hartelijk voor deze sponsoring en heet hen tevens van harte welkom bij de UOW ‘02 sponsorgroep. Hier beneden een foto van de ondertekening van de sponsorovereenkomst en twee foto‘s van de door Humankind gesponsorde Jeugdteams.
 
Klik op de foto's voor een vergroting!!!


Geplaatst op: 12-01-2021