Even voorstellen | Kyra Vanovermeere

Zoals jullie wellicht inmiddels bekend is bestaat het bestuur van UOW ‘02 uit elf personen. We gaan vandaag verder met het voorstellen van de bestuursleden, in willekeurige volgorde.
Dit keer is het de beurt aan Kyra Vanovermeere! Kyra is naast bestuurslid momenteel ook de Prinses van UOW '02. Klik op lees meer om het stukje van Kyra te lezen!


Hallo allemaal! Mijn naam is Kyra Vanovermeere, ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in Waubach. Sinds kort woon ik in Brunssum, samen met mijn vriend Noud en onze kat Niño. 

Waarschijnlijk ben ik een bekend gezicht voor velen van jullie. In de afgelopen jaren heb ik achter de bar gestaan in De SkyLounge en velen van jullie voorzien van een hapje en een drankje. Toen ik mijn fulltime baan begon als docent Nederlands en taalcoach op het Herlecollege en het Techniekcollege in Heerlen, moest ik helaas stoppen met werken achter de bar. Om toch betrokken te blijven bij een prachtige club als UOW ’02, heb ik besloten om mij aan te melden als bestuurslid. In de afgelopen periode ben ik met veel plezier al actief bezig geweest als aspirant-bestuurslid en heb ik binnen de activiteitencommissie mijn handen uit de mouwen gestoken. Deze taken zal ik voortzetten als bestuurslid. Ik ben dan ook bereikbaar via activiteiten@uow02.nl. 

Hopelijk gaan we samen een prachtige tijd tegemoet!


Geplaatst op: 11-04-2024