STICHTING WENSULANCE, ABS BECKERS & MULDER AUTOHERSTEL EN UOW ‘02!!!!

ABS Beckers & Mulder Autoherstel is al heel wat jaartjes Jeugdhoofdsponsor van UOW ’02 en  heeft in al die jaren aangetoond oog te hebben voor de omgeving en hier heel maatschappelijk bewust mee bezig te willen zijn. Zij .....


dragen dan ook heel wat verenigingen en organisaties een warm hart toe. De afgelopen jaren heeft onze Jeugdhoofdsponsor haar prominentie plek  op de shirts van een aantal jeugdteams pro deo afgestaan aan stichting de Kleine Beer. Helaas is deze stichting recentelijk met haar activiteiten gestopt. Om de open plek op de shirtjes weer op te vullen werd het idee geopperd om op de nieuw aan te schaffen shirts het logo van Stichting Wensulance te plaatsen om deze zeer gewaardeerde stichting te promoten. Dit idee werd door de gebroeders Beckers direct omarmd en meteen uitgevoerd. Zo kon afgelopen zaterdag tijdens de Beckers & Mulder Cup het  UOW ’02 JO10-3 jeugdteam al als eerste de nieuwe shirts dragen en mocht de heer Herman Buttink , namens de Stichting Wensulance met bus aanwezig, een fraai ingelijst shirt in ontvangst nemen.

Beckers & Mulder Autoherstel, de Stichting Wensulance en de Sponsorcommissie UOW ‘02 heften hierna nog even het glas op een prettige samenwerking in de toekomst.

Onderstaand een paar foto’s gemaakt door Mathè Habets, Clubfotograaf UOW ’02.
 

                                                           Klik  op de afbeeldingen om een vergroting te bekijken!!!
 


Geplaatst op: 11-04-2023