12 JANUARI 2021: VERTROUWENSPERSOON UOW ‘02!!!!!

UOW ‘02 wil een veilige voetbalvereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen zich op plezierige wijze met voetbal kan bezighouden. De vereniging wil er alles aan doen om zaken als pesten, agressie en geweld, discriminatie en seksuele intimidatie te voorkomen. Soms gebeuren er echter zaken waarmee je als lid niet graag te koop loopt of die erg gevoelig liggen.


Er zijn verschillende mogelijkheden hoe je hiermee om kunt gaan. Vaak kan dit het beste worden besproken met een begeleider, commissielid of bestuurslid. Soms blijkt deze stap toch te groot te zijn. In een dergelijk uitzonderingsgeval kan een vertrouwenspersoon de helpende hand bieden. De vertrouwenspersoon werkt onafhankelijk en zal alles wat hem of haar ter ore komt vertrouwelijk behandelen.
Het bestuur van UOW ’02 heeft Mevrouw Maud Sluysmans bereid gevonden om deze functie m.i.v. 1 januari 2021 bij UOW ‘02 te gaan vervullen. Mevrouw Sluysmans zal zich heel snel op de UOW ’02 website en UOW ’02 Facebook aan alle leden voorstellen.
Wil je meer weten/lezen over de taak en de werkwijze van de UOW ’02 Vertrouwenspersoon. Klik dan HIER!!!


 


Geplaatst op: 11-01-2021