HERMANS HSE CONSULTING NU NIEUWE PLUSSPONSOR!!!

Recentelijk heeft Tim Hermans, eigenaar van Hermans HSE Consulting besloten toe te treden tot de groep Plussponsoren van UOW ’02. Tim was al shirtsponsor binnen UOW ’02 maar heeft besloten de vereniging, waar ook zijn zoon en dochter spelen, extra te gaan ondersteunen. De vereniging is hier uiteraard heel erg blij mee en wil Tim dan ook bedanken ..... 
 


voor deze mooie geste en hopen op een langdurige en sportieve relatie. Natuurlijk wensen wij Tim ook heel veel succes met zijn bedrijf Hermans HSE Consulting en welkom bij de Plussponsoren van UOW ´02!!!

Hermans Hse Consulting is een veiligheidskundig adviesbureau, dat in 2017 door Tim Hermans opgericht is. U kunt bij Hermans Hse Consulting terecht voor projectondersteuning, tijdens (nieuw) bouwprojecten of interim opdrachten en stops (shutdowns & turnarounds) of het op interimbasis invullen van een veiligheidskundige funktie binnen uw organisatie. Ook verzorgen zij cursussen op maat zoals EHBO/BHV en VCA. Hermans Hse Consulting opereert voornamelijk in de volgende branches: petrochemie, industrie, energiesector en infra in Nederland, België en Duitsland. Klik op onderstaand logo voor meer informatie door een kijkje te nemen op de website!!!

 


Geplaatst op: 10-11-2019