Voorbeschouwing 12 mei 2019: UOW ‘02 - RKVVM

Alle UOW ’02 – moeders vrij entree op moederdag! 
Na twee  goede, mooie maar vooral noodzakelijke overwinningen is UOW ’02 op de goede weg naar een veilige plek op de ranglijst  in de 3e  Klasse A. Maar, wij zijn er nog lang niet!! Zondag 12 mei, alle UOW ’02 moeders hebben dan vrije entree en dan wacht al weer.....


de kraker tegen het weliswaar laag geklasseerde RKVVM. RKVVM dat is wel altijd een stugge tegenstander voor het jonge UOW ´02 team. In de uitwedstrijd , kwamen wij ondanks diverse goede kansen , waaronder één penalty in de slotfase , die wij niet konden verzilveren, ook maar tot een doelpuntloos gelijkspel.
Toen hebben wij 2 dure punten laten liggen, die wij nu nog steeds missen! Dus van onderschatting zal absoluut geen sprake zijn. Naar verwachting zal UOW ´02 zondag wel weer over een nagenoeg complete selectie kunnen beschikken. Daarentegen zal RKVVM voor zijn laatste kans willen gaan om directe degradatie te ontlopen.UOW ´02 zal ook voor de volle winst willen en moeten gaan om niets aan het toeval over te laten en op eigen kracht de beoogde doelstelling te halen en niet afhankelijk te zijn van de uitslagen op andere velden. Met de ondersteuning van onze 12e man, onze vaste supporterskern, dienen wij de nog benodigde punten binnen te halen.
Want na deze krachtmeting met RKVVM volgen nog de twee krakers tegen kampioen Sporting Heerlen en het hoog geklasseerde RVU. Maar zoals al eerder gezegd, is het een mega prestatie om met dit jonge en onervaren team het 3e klasserschap veilig te stellen en niet afhankelijk te zijn van de resultaten van andere clubs. Dus zondag weer samen echt knallen en de punten in eigen huis houden!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hans Janssens.
Veel succes en wij verwachten dat wij veel UOW´02 toeschouwers en uiteraard moeders welkom mogen heten en hopen op een mooie voetbalzondag!


UOW ´02 2e Team:
Ons tweede team speelt in de eindfase van de competitie ook weer een belangrijke wedstrijd, maar wel aan de andere kant van de ranglijst. UOW ´02 is nog steeds kansrijk voor het kampioenschap , ondanks 2 nederlagen en een gelijkspel in de laatste wedstrijden. De achterstand is weliswaar klein, 1 punt, maar zondag moet er dan wel gewonnen worden van SSA RKDFC-Doenrade in de thuiswedstrijd! Met nog 3 wedstrijden te gaan, dus nog alles mogelijk. Voor de echte voetballiefhebbers dus de mogelijkheid om ook ons 2e team te steunen.

Aanvang wedstrijd op Sportpark Terwaerden: 11:30 uur. Ook ons 2e team wensen wij veel succes.

Tekst: Bert Wassen


Geplaatst op: 10-05-2019