Resultaten van UOW ‘02 teams eindelijk weer te bekijken op de UOW ‘02 website!!!

Het is al weer een hele tijd geleden, dat wij onze leden via de UOW ´02 website op de hoogte konden houden van het wedstrijdprogramma en de teamresultaten. Het heeft heel wat bloed, zweet, tranen, tijd en centen gekost om deze gegevens weer op de website zichtbaar ....


.....te krijgen. Vanaf  dit weekend is het weer mogelijk alle teams te volgen en heel snel na afloop van de wedstrijden de uitslagen te bekijken. Dit kan via het hoofdmenu WEDSTRIJDEN en TEAMS. Er kan de komende periode misschien wel nog hier en daar een kleine wijziging worden aangebracht.

Het is op deze plek ook nog even handig om iedereen nog eens mede te delen, dat de KNVB om haar moverende redenen geen standen en uitslagen publiceert van onze allerkleinste jeugdteams (de JO9, JO8 en JO7). De programma's van deze teams zijn wel te bekijken in het menu bij zowel Teams als Wedstrijden.

Wij wensen iedereen veel kijkplezier!! Heb je een vraag? Stuur dan een email naar de webmaster, jan.tiemes@home.nl .
 
Namens het bestuur en leden van UOW ´02 willen wij onze webmaster Jan Tiemes van harte danken voor het bereiken van dit mooie ‘webresultaat´.

Erik Verberkt, voorzitter UOW ‘02Geplaatst op: 10-03-2018