KINDER OPVANG PARKSTAD NIEUWE PLUSSPONSOR!!!

Zo vlak voor de feestdagen en het nieuwe jaar stellen wij jullie nog voor aan een nieuwe plussponsor: KINDER OPVANG PARKSTAD. Diverse reclame uitingen zijn al op Park ter Waerden te bewonderen en een aantal nieuwe wedstrijdshirts volgen snel in 2020!!


Kinder Opvang Parkstad biedt alle kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige, warme en plezierige plek. Een plek waar ze zelf hun talenten mogen ontdekken en waar ze zich als een vis in het water voelen. Een plek waar kinderen gezien worden, ook als ze wat meer (specifieke) aandacht nodig hebben. Op deze plek stimuleren wij kinderen, prikkelen wij ze om hun grenzen op te zoeken en uit te dagen in hun eigen kunnen. Altijd met respect voor de talenten van het kind. Een Onmisbaar schakel in het met plezier groter groeien.

Kinder Opvang Parkstad heeft gezonde voeding en beweging hoog in het vaandel staan. Bewegen is niet alleen leuk en erg belangrijk voor een goede gezondheid het bevordert ook de bewegingslust van een kind. Het draagt ook bij aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling . Om deze belangrijke redenen vinden wij het dan ook van belang om de organisatie UOW -02 te ondersteunen en zo onze belangrijkste doelgroep (kinderen) in Parkstad een extraatje te kunnen bieden. Bent u op zoek naar een opvang waarbij de “kleine klant” centraal wordt gesteld? Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.kinderopvangparkstad.nl Wij bieden verschillende soorten opvang aan: Kinderdagverblijf(KDV) 0-4 jaar, Peuteropvang (POV) 2-4 jaar en buitenschoolse opvang (BSO) 4-13 jaar.  Wij hopen u graag te ontmoeten in een van onze locaties van Kinder Opvang Parkstad, expertise waarbij een goede en groene start voorop staat!
 
UOW ’02 heet Kinder Opvang Parkstad van harte welkom bij de UOW ’02 sponsorgroep!!!!          

          


Geplaatst op: 09-12-2019