UOW '02 huldigt Jubilarissen

Het is inmiddels een goed gebruik binnen onze vereniging. Een keer in de twee jaar huldigen we de leden, die in die jaren hun verenigingsjubileum vieren. Afgelopen zaterdag was het weer zover. Maar liefst 37 UOW '02-ers vierden hun jubileum. De belangstelling was groot, waardoor het bij Bei d‘r Joep gezellig vol was. De grootste groep jubilarissen …..


….. kon terugblikken op 12,5 jaar lidmaatschap. Zij kunnen met trots zeggen dat ze de eerste lichting leden na de fusie tussen de Waubachse Boys en Waubach zijn. Voorafgaand aan hun huldiging werd in beeld en geluid teruggeblikt op het jaar 2002, het jaar waarin hun loopbaan binnen UOW‘02 begon. Filmfragmenten van het WK in Italië, foto‘s van het huwelijk van Willem Alexander en Maxima, en andere belden die 2002 goed neerzetten passeerden de revue. Daarna werden de jubilarissen in een aantal afzonderlijke blokken gehuldigd.
Vier leden van onze vereniging vierden hun vijfentwintig jarig jubileum. Jan Koops, Nico Thomas, Roger Martens en Roel Schiffelers werden lid in 1990. Ook dit jaar werd uitgebreid voor het voetlicht gebracht. Beelden over het kampioenschap van Ajax, de UEFA Cup winst van Feyenoord en het eerste MC Donalds restaurant in Moskou, gaven een mooie inkijk in het jaar waarin deze vier jubilarissen hun eerste stappen bij de voorgangers van UOW‘02 zetten. Roger, Roel en Jan komen uit Waubach stal, terwijl Nico Thomas van de Waubachse Boys afkomstig is.
Zaterdag werd ook Jos Beckers gehuldigd. Zijn lidmaatschap bij de Waubachse Boys begon in 1965. Het tijdsbeeld van dat jaar werd ondermeer onderstreept door filmfragmenten van een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Zwitserland en fotomateriaal van Ajax en MVV. Bij de huldiging van Jos Beckers werd uitgebreid stilgestaan bij zijn lange lijst aan activiteiten voor zowel de Waubachse Boys als voor UOW‘02. Jos zelf overhandigde een boek met handgeschreven jaarverslagen van de Waubachse Boys aan UOW‘02. Zo werd het officiële gedeelte van de avond op een mooie manier afgesloten.
DJ Tom (Peters) nam de regie van de avond daarna over en onder het genot van een hapje en een drankje werd het een lange en gezellige avond.
Langs deze weg wensen wij alle jubilarissen nogmaals van harte proficiat!!!!
Door op onderstaande foto te klikken kunt u een aantal leuke kiekjes van de Jubilarissenavond 2015 bekijken.Geplaatst op: 09-11-2015