"Seizoenkaarten" nieuwe seizoen en de "Vrienden van UOW '02"

De voorbereiding op de start van het nieuwe seizoen is alweer in volle gang. Ons eerste team heeft de trainingen hervat en de komende weken zal hard gewerkt worden aan de vorm die moet leiden tot een uitstekend seizoen 2017-2018. De spelers zijn er klaar voor en hopen op uw steun langs de lijn. Als echte supporter, die veel thuiswedstrijden ziet, loont ....


..... het om een seizoenkaart aan te schaffen. Voor €17,50 bezoekt u alle thuiswedstrijden van het eerste team. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar Andrew Simons (aha.simons@ziggo.nl). Gooi vervolgens het verschuldigde bedrag in een gesloten enveloppe, voorzien van uw adresgegevens, in op Schoolstraat 5, 6374GD in Landgraaf. U ontvangt de seizoenkaart dan ruim voor de eerste thuiswedstrijd. 

LIDMAATSCHAP "VRIENDEN VAN UOW '02"

Naast de seizoenkaart biedt UOW '02 u met ingang van het nieuwe seizoen weer de mogelijkheid om "Vriend van UOW '02" te worden. UOW '02 kent deze club al wat langer en die zorgde voor veel saamhorigheid. De club leefde echter een beetje stil bestaan en die willen we heel graag nieuw leven inblazen. Het lidmaatschap van de Vrienden kost € 50,00 per seizoen en hiervoor mag u het volgende van UOW '02 verwachten:
  • Naamsvermelding op een Vriendenbord, dat op een prominente plaats nabij de ingang van ons sportcomplex komt te hangen
  • Een Seizoenkaart van UOW '02
  • Uitnodiging voor de Seizoenopening en Seizoenafsluiting
  • Uitnodiging voor alle sponsoractiviteiten
Mocht u lid van de vrienden willen worden, maak dit dan telefonisch ( 06-20255791 ) of via email ( hodenavo@home.nl ) kenbaar bij Manfred Hodenius.
Wij hopen u heel graag als "Vriend van UOW '02" op onze accommodatie te mogen begroeten.


 


Geplaatst op: 09-08-2017