Rabobank Clubkas Campagne: STEM MEE OP UOW '02!!!

Komende week, vanaf 10 mei is het weer zover. Dan start de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank of klanten die bij deze bank hun bankzaken regelen, krijgen op 9 mei een email thuisgstuurd met daarin een code. Met behulp van deze code kunnen zij op de website van de Rabobank Parkstad hun stemmen uitbrengen op .....


..... de vereniging van hun keuze. Klanten van de Rabobank krijgen 3 stemmen en leden van die bank zelfs 5 en deze stemmen zijn geld waard!!! Iedere uitgebrachte stem levert de vereniging maar liefst € 5,00 op. Er kunnen maar maximaal 2 stemmen op een club/vereniging uitgebracht worden. UOW '02 heeft bijna 700 leden en die bankieren natuurlijk niet allemaal bij de Rabobank, maar bij die die dat wel doen, willen wij deze actie graag onder de aandacht brengen. Stem vanaf 10 mei t/m 23 mei op UOW '02 en help ons de Clubkas te spekken. Door acties als deze zijn wij als vereniging in staat om de kwaliteit van de club op een hoog peil te houden, zonder dat wij meer contributie aan de leden hoeven te vragen.
Opa's, oma's, ooms, tantes, vrienden, kennissen en wat al niet meer van onze leden mogen natuurlijk ook op UOW '02 stemmen. Laten we proberen om een mooie opbrengst te realiseren voor onze club onder het motto:

STEM MEE OP UOW '02!!!!!!!!

KLIK op onderstaande afbeelding om een leuk "UOW '02 Rabobank Clubkas Campagne filmpje" te bekijken. Veel kijkplezier!!!!!!

Geplaatst op: 09-05-2017