ABS BECKERS & MULDER CUP 2023 WAS WEER HELEMAAL GEWELDIG!!!

Paaszaterdag vond op Park ter Waerden de 14e versie van de ABS Beckers & Mulder Cup plaats. In de vroege ochtend was het nog wat bewolkt en kil, maar na half 11 brak het zonnetje door en meteen was het goed toeven op .....


Park ter Waerden. Het toernooi was ook dit jaar weer helemaal volgeboekt. Het was dan ook een drukte van jewelste rondom en op Park ter Waerden. Heel wat trainers, leiders, ouders, oma’s en opa’s vergezelden de spelertjes.

In de ochtenduren waren de JO7, JO8 en de JO9 teams aan de beurt en in de middaguren mochten de  JO10 en de JO11 teams hun voetbalkunstjes vertonen. Na heel wat  telwerk was het aan het eind van de ochtend en de middag tijd voor de prijsuitreiking. Er waren op deze dag alleen maar winnaars. Alle deelnemers mochten uit handen van Robert en William Beckers, directeuren van onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel, afhankelijk van de behaalde plaats, een mooie gouden, zilveren, bronzen of metalen herinneringsmedaille in ontvangst nemen en voor de nummers 1,2 en 3 in elke poule  was er een fraaie beker. Ook was er nog een Fairplay cup. Deze sportiviteitsprijs, een ballenzak met 10 wedstrijdballen, werd in de ochtend verdiend door het JO8-2 team van UOW ’02 en in de middag door het JO10-1 team van FC Landgraaf.

De Toernooi organisatie mag ook dit jaar weer  terugblikken op een geweldig, sportief en geslaagd toernooi. UOW ’02 bedankt alle deelnemende verenigingen, bezoekers, vrijwilligers, de EHBO Vereniging Heerlen, de Toernooi organisatie en Last maar zeker niet least onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel voor hun hulp, aanwezigheid en inzet.

Tot slot is ook zeker een bedankje op zijn plaats voor Mathè Habets, onze clubfotograaf voor het maken van heel veel bijgaande sfeerbeeldjes.  Via onderstaande link kunt u al die sfeerbeeldjes bekijken. Veel kijkplezier!!!!
https://photos.app.goo.gl/SuinhBXRLth6cSbn9

De Toernooi organisatie hoopt alle aanwezige clubs weer en mogelijk ook andere geïnteresseerde verenigingen volgend jaar op de 15e editie op Paaszaterdag 2024 te mogen begroeten!!!!!

      
Klik op de afbeelding voor een vergroting!! 


Geplaatst op: 09-04-2023