16 FEBRUARI : UOW 02 - DE LEEUW

Vandaag met dank aan storm Ciara heel veel wind en geen voetbal. Dan blijft er niet anders over dan maar wat lekker bankhangen, lekker muziek luisteren, een klein beetje TV kijken en de website bijwerken. Daarom nu al deze voorbeschouwing. Volgende week zondag speelt UOW ´02 op Park ter Waerden de competitiewedstrijd tegen De Leeuw. In Brunssum  won UOW '02  nipt met  0-1 in een zeker niet gemakkelijke wedstrijd en dat zal het zondag ook zeker weer niet worden. De jongens zullen er weer ....


vol voor moeten gaan om de puntjes in Waubach te houden. Wij wensen hen in ieder geval weer heel veel succes. De Wedstrijdbal  van de Week is zondag geschonken door KAPSALON HAIR BY URSULA & BO uit Waubach en de Jeugdspeler van de Week is YENTHO SPAUWEN, speler van UOW ’02 JO11-1.
Zondag hebben we als extraatje een voorprogramma. Een wedstrijd tussen twee Jeugdteams. De JO10-1 van UOW ’02 speelt op 12.45 uur  een oefenwedstrijd tegen de JO10-1 van de Leeuw. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen. Tot zondag!!!!

                                                                      


 


Geplaatst op: 09-02-2020