Rodger Pieters Hoofdtrainer UOW '02!!!

Het Bestuur heeft Rodger Pieters met ingang van het seizoen 2019 - 2020 aangesteld als Hoofdtrainer van UOW ‘02. Rodger is zeker geen onbekende bij onze club. Hij heeft de afgelopen jaren een groot aantal functies binnen de vereniging uitgeoefend. Geruime tijd was hij Jeugdtrainer, aansluitend een aantal jaren Jeugdcoördinator en op het ogenblik ......


is hij bezig aan alweer zijn 3e seizoen als trainer van ons 2e elftal. Een aantal jaren geleden heeft Rodger bij de technische commissie en het bestuur kenbaar gemaakt, dat hij op termijn wel hoofdtrainer van UOW ’02 zou willen worden. In samenspraak met Rodger is toen een looppad uitgezet, die zijn ambitie ook daadwerkelijk mogelijk maakt. Een aanpak die past binnen UOW ’02, waarin eigen leden kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen als speler, kaderlid maar ook als persoon. 

Naast hoofdtrainer van het 1e elftal gaat Rodger ook nadrukkelijk samenwerken met de trainer/coach en spelers van het 2e elftal en onze oudere jeugd. Hij zal verder zijn kennis en ervaringen actief delen met de kaderleden van de jongste jeugd en is daarnaast beschikbaar om daar waar nodig het meiden & vrouwenvoetbal te ondersteunen. Kortom een breed takenpakket, dat er ongetwijfeld toe gaat leiden dat Rodger vaak op onze accommodatie aanwezig zal zijn! In de komende maanden worden alle UOW ’02 trainers/coaches meegenomen in het “vijf-pijlermodel” waarlangs de voetbalorganisatie vorm gaat krijgen met als doel een goed voetbalfundament voor de komende jaren neer te gaan zetten. 

UOW ‘02 wenst Rodger veel succes op weg naar en met zijn nieuwe functie binnen UOW ’02!!Geplaatst op: 09-01-2019