LARS DEKKERS NIEUWE COÖRDINATOR BOVENBOUW UOW '02!!!

Lars Dekkers, op het moment en ook volgend seizoen Hoofdtrainer van JO19-1, gaat op verzoek van het bestuur zijn taken voor UOW ‘02 uitbreiden. Lars zal vanaf vandaag ook als coördinator van de bovenbouw bij de jeugd gaan functioneren. Vanuit die rol gaat hij zowel het kader van de standaard- als de niet standaardteams van de JO19, JO17 en JO15 faciliteren en ondersteunen. Lars zal .....


binnenkort zelf met de kaderleden contact opnemen om zijn ideeën over de invulling van zijn rol nader toe te lichten. De komende periode gaat onze Hoofdtrainer Rodger Pieters Lars ondersteunen bij de invulling van zijn nieuwe rol. Verder zal Lars aansluiten bij de Technische Voetbal Commissie, waarover we kortgeleden hebben gecommuniceerd, en gaat hij ook de contacten onderhouden met de coördinator van de onderbouw Jeugd waar de teams tot en met de JO13 en de MO13 onderdeel van uitmaken.

Het Bestuur van UOW ‘02 dankt Juan Huth en Frank Cobben voor hun coördinerende werkzaamheden in de afgelopen periode en wensen Lars en Rodger veel succes op weg naar het seizoen 2020-2021.


Geplaatst op: 08-04-2020