UOW '02 heeft nu een Gerrit Peeters Tribune

Gistermiddag speelde het eerste elftal van UOW ‘02 haar eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Willem1 uit Maastricht. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de nieuwe naam van de tribune op het sportcomplex Park ter Waerden onthuld. Met de Gerrit Peeters Tribune eert UOW '02 haar in maart van dit jaar overleden erelid Gerrit Peeters. Vanaf de late jaren vijftig .........


...... van de vorige eeuw was Gerrit betrokken bij RKVV Waubach, eerst als speler en later als vrijwilliger. Met name onder zijn voorzitterschap groeide de supportersvereniging van RKVV Waubach uit tot een instituut dat ondermeer jaren lang het kienen in het dorp organiseerde. De opbrengsten kwamen rechtstreeks ten goede aan de vereniging. Ook na de fusie bleef Gerrit Peeters zijn werk voortzetten. Hij zorgde voor de werving van nieuwe leden voor de supportersvereniging en droeg jaarlijks zorg voor het innen van de contributie.
In 2013 ging, mede op initiatief van de supportersvereniging, een lang gekoesterde wens in vervulling voor UOW‘02: een eigen overdekte zittribune! Ook bij de realisatie van dit project is de hand van Gerrit Peeters duidelijk merkbaar geweest.
Met de Gerrit Peeters Tribune eert UOW‘02 een van haar meest markante leden. De tribune is naast een eerbetoon ook een herinnering aan de brede bijdrage die Gerrit Peeters geleverd heeft aan het voetbal in Ubach over Worms.
 
Klik 1of 2 keer op foto voor een vergroting


Geplaatst op: 07-09-2015