UOW ‘02 JO17-1 nu ook Voorjaarskampioen 2017-2018!!!!!

Na de Najaarstitel behaalde UOW ‘02 JO17-1 zonder te spelen, de enige overgebleven concurrent Caesar Beek verloor, ook de Voorjaarstitel in de 1e klasse 4. Men had dit graag willen vieren in de laatste competitiewedstrijd tegen Jekerdal. Helaas kreeg deze Maastrichtse club geen elftal bij elkaar en werd deze wedstrijd afgelast. Naarstig werd gezocht naar een alternatief en .....


....... dat werd heel snel gevonden. Een combinatieteam van ouders, trainers, toekomstige trainers en leiders van de spelers werd bereid gevonden tijdens deze huldigingswedstrijd als tegenstander te fungeren. In een leuke wedstrijd kon het combinatie team het tot de rust goed bijhouden (2-2), maar werd het na rust toch wat moeilijker. Eindstand 7-2!!

Na de wedstrijd was het tijd voor de huldiging en het welverdiende feestje. Bij de ouders van Thijs Middeldorp stond de barbecue klaar en onder het genot van een hapje en een drankje werd er die avond nog lang met veel plezier teruggeblikt ,vooruitgekeken en gefeest.

Heel UOW ‘02 feliciteert spelers en begeleiders van de JO17-1 heel hartelijk met dit super resultaat en wenst hen voor het komend seizoen heel veel succes en plezier op ditzelfde team of op JO19!!!!!


     
Klik 1 of 2x op afbeelding voor een vergroting


Geplaatst op: 07-06-2018