Combinatieteam Rimburg/UOW '02 C1 KAMPIOENNUHH!!!

Door gistermorgen met 3-0 van Weltania C1 te winnen, behaalde het Combinatieteam Rimburg /UOW '02 C1 het kampioenschap in de najaarsreeks. Ongeslagen wist men de tiitel binnen te halen en dat is een prima prestatie. UOW '02 feliciteeert de spelers en de begeleding heel hartelijk met dit mooie resultaat en wenst hen nu alvast heel veel suces in de voorjaarsreeks. Klik op lees meer voor een wedstrijdverslag en twee foto's van de kampioenen!!!Zaterdag 5 december 2015: Rimburg / UOW '02 C1 Kampioen

Vandaag is pakjesavond, maar voor de mannen van V.V. Rimburg/UOW '02 C1 stond er vanmiddag een belangrijke wedstrijd op het programma. Namelijk het kampioenschap binnen halen.
Ze moesten het opnemen tegen de mannen uit Welten. Vooraf was bekend dat het geen eenvoudige wedstrijd zou worden, omdat we wisten dat Welten een fysiek sterke ploeg zou hebben. Na een toespraak vooraf aan onze mannen en hun mede te hebben gedeeld dat ze flink aan de bak moesten, waren de meeste toch wel heel erg gespannen van de zenuwen.
En zo was vanaf het begin ook het spelbeeld. Rimburg/UOW '02 kreeg niet echt grip op de wedstrijd waardoor we al heel snel onder druk kwamen te staan. Toch wisten we uit een counter en een individuele actie van Jisk Lindeboom die Tim Jozefowski wist te vinden bij de 2de paal op een 1-0 voorsprong te komen. Toch had dit niet veel indruk gemaakt bij de mannen uit Welten, zei wisten het ons keer op keer toch weer moeilijk te maken. Dat resulteerde dat we in de eerste helft niet aan het voetbal toe kwamen wat we graag wilden, en zo gingen we dus ook rusten. In de rust hebben we de mannen weer even een flinke peptalk gegeven zodat ze er weer met flinke moet ertegenaan konden. Gelijk na rust kwam de info dat Groene Ster-SVN gelijk was geëindigd en dus niet meer op gelijke hoogte konden komen met het aantal punten, dus het kampioenschap was al binnen alleen de mannen in het veld wisten dit niet. Toch wilden wij als begeleiding een ongeslagen status afsluiten met een overwinning op Welten. Ook de 2de helft ging net zo voort als de 1ste helft en kwamen we niet aan voetbal toe, door de fysieke kracht van Weltania. Wel gingen onze mannen flink aan het werk want als het voetballend niet lukt moet er gewerkt worden, en dat deden ze. Weltania wist zelfs nog een keer heel gevaarlijk te worden voor ons doel, maar onze doelman Jelte Lindeboom stond er net zo als altijd en wist de bal nog net met een vingertopje langs de paal te tikken. Echter vlak erna wist Rimburg/UOW '02 na een leuke aanval aanvoerder Damian Honings te vinden. Met een afstand schot van circa 20 meter wist hij het doel te vinden en tekende voor de 2-0. Weltania was op dat moment gebroken, en wist niet veel kansen meer te creëren. Vlak voor tijd kwam er dan nog een rush van achteruit door onze linksback Mika Josefowski, hij speelde de bal een beetje ver voor zich uit maar door zijn gedrevenheid en snelheid ging hij doorjagen en wist het duel met de keeper van Weltania te winnen. Hierdoor kwam de bal op de 16 meter in de voeten van Wilger Houtermans die na een fraaie kap beweging en techniek de verdediging van Weltania te kijk zette en tekende voor de 3-0. Na de aftrap kwam er dan ook vrij snel het fluitsignaal en waren onze mannen ongeslagen KAMPIOEN!!!!!! Ook het massale publiek dat gekomen was willen we als team en begeleiding bedanken voor hun steun aan onze mannen.
Er is nog tot s‘avonds laat gefeest en heeft de jeugd er weer een onvergetelijke dag bij getekend

Begeleiders Rimburg/UOW '02 C1


Klik op foto's voor een vegroting!!!


Geplaatst op: 06-12-2015