Dankwoord Manfred Hodenius

Graag wil ik langs deze weg iedereen bedanken voor de hulp die ik heb ontvangen tijdens de black-out die ik kreeg bij mijn bezoek aan ons sportcomplex van vorige week zondag.Een bijzonder woord van dank wil ik graag richten aan Sandro Aruvaino en Linda en Bert van Rhenen voor hun adequate optreden. Uiteraard zal ik hen nog persoonlijk bedanken zodra daar de gelegenheid voor is.


In het ziekenhuis kon men niks voor mij doen omdat, na uitgebreid onderzoek, werd vastgesteld dat er gelukkig geen negatieve gevolgen te onderkennen waren aan o.a. hart en hersenen. Na twee dagen kon ik dus weer naar huis met de mededeling dat ik de gevolgen van de reanimatie (gekneusde ribben in de borstkas) ook thuis wel kon uitzitten. Inmiddels ben ik weer zover dat ik durf te hoesten zonder bang te zijn in mijn broek te plassen, maar mijn borstkas doet nog steeds zeer bij elke ondoordachte beweging. Geen probleem hoor, ook dat komt wel weer in orde.
De laatste dagen heb ik veel steunbetuigingen gekregen van mensen binnen de vereniging. Hartelijk dank daarvoor. Het voelt als een warm bad. We zien elkaar binnenkort weer langs de lijn.

Manfred Hodenius.


Geplaatst op: 06-10-2017