AFSLUITDAG 2017 JEUGD gaat NIET door!!!!!

Beste jeugdleden en ouders,
Zoals jullie wellicht weten organiseert UOW '02 in het komende weekend de jaarlijkse seizoensafsluitingen voor de jeugd en voor de senioren. Door de nacompetitie van ons eerste elftal hebben we deze activiteiten een aantal weken moeten verschuiven. Bij de .....


senioren vormt dit geen probleem, maar bij de jeugd blijven de aanmeldingen om verschillende redenen achter. Een aantal elftallen had al ingeschreven voor een van de toernooien, die in deze weken in de regio gehouden worden en de communiefeesten van zondag zorgen er ook voor, dat bij een deel van de gezinnen de focus nu even anders is. Uiteindelijk hebben slechts 11 kinderen zich aangemeld voor aanstaande zaterdag en hoe jammer dat ook is, dit zijn er te weinig om een voor iedereen leuke dag te kunnen organiseren.De afsluitdag voor de jeugd gaat zaterdag aanstaande daarom niet door!!
Omdat we het wel belangrijk vinden dat we onze jeugdleden een mooie activiteit bieden, gaan we nu meteen bekijken welk moment voor de start van te seizoen geschikt is voor een spetterende voetbalactviteit.
We laten via de gebruikelijke kanalen zo snel mogelijk weten welke datum dit wordt.
Andrew Simons, Voorzitter UOW ‘02


Geplaatst op: 06-06-2017