VRIJDAG 3 SEPTEMBER SEIZOENSOPENING UOW '02 VOOR JEUGD EN SENIOREN!!!

Na een zeer geslaagde afsluitdag, zijn de voorbereidingen alweer in volle gang voor de seizoensopening!!! We starten op vrijdag 3 september, de laatste dag van de schoolvakantie,             UPDATE!!!!!!    REMINDER!!!!!!     MELD JE ALLEMAAL HEEL SNEL AAN!!!!!!                  


's middags met een mooi programma voor de jeugd en vervolgens is het ' s avonds de beurt aan de senioren!! Lees onderstaande informatie heel goed door en meld je heel snel aan!!!!

Programma jeugd:
Dit programma zal plaatsvinden van 13.00 uur tot 16.00 uur en is bedoeld voor alle jongens en meisjes van de JO7 teams tot en met de JO15 elftallen. Tijdens dit programma zullen er op het veld allerlei leuke activiteiten te doen zijn. Onder andere: stormbaan, springkussen, bubble soccer, penalty schieten en nog veel meer!! Na het sporten zal de jeugd natuurlijk ook grote honger hebben daarom zal er om 16.00 uur een frietkraam aanwezig zijn!!! Aanmelden kan via communicatie@uow02.nl en vermeld daarbij de naam en team van het jeugdlid.

Programma senioren:
Om 19.00 uur zal er gestart worden met een mix toernooi 6 tegen 6!!! Dit toernooi is bedoeld voor alle dames en heren van de senioren elftallen én voor alle JO17- en JO19 Jeugdelftallen. Vervolgens zal het na het toernooi nog gezellig worden in De Skylounge!! Aanmelden voor het toernooi kan bij Jo Wita in de Skykounge of bij Berry Rutjens via email b.rutjens@ziggo.nl onder vermelding van naam en team!!!!
Geplaatst op: 05-08-2021