LS ELEKTROTECHNIEK sponsort ook damesteam UOW ‘02/LHC!!!!

Afgelopen weekend kregen alle UOW ‘02/LHC meisjes teams uit handen van een zevental sponsoren fraaie nieuwe wedstrijdtenues. Helaas was Léon Stevens, directeur eigenaar van LS Elektrotechniek en de huidige en  tevens weer nieuwe teamsponsor van het vrouwenteam die dag verhinderd. Vanmorgen werd dat ruimschoots goedgemaakt.  De..


hele familie Stevens was vanmorgen aanwezig  en de dames mochten uit handen van Léon, Ingrid en de dochters Julia, Jolijn en Louise de nieuwe UOW ‘02/LHC wedstrijdtenues in ontvangst nemen. Alle dames ontvingen bovendien een fraaie sporttas. Het is ook heel leuk te vermelden, dat Léon Stevens een nieuw contract tekende, dat hem voor de komende 5 jaar aan UOW ’02 verbindt. UOW ’02 dankt Léon Stevens voor het vertrouwen en deze langdurige ondersteuning en spreekt de wens uit dat die prettige samenwerking nog lang op de al ingeslagen weg mag blijven voortbestaan.

Kijk voor meer informatie over LS Elektrotechniek op de website:  www.ls-elektro.nl/     Onderstaand wat sfeerbeeldjes. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting!!!!

  

  

  

  


Geplaatst op: 04-11-2018