UOW '02 JO7 en JO9 overvol! UOW '02 zoekt Trainers/Begeleiders!

UOW '02 is een bloeiende vereniging. Met bijna 700 leden zorgen we ervoor dat heel wat mensen uit Ubach over Worms wekelijks kunnen genieten van het voetbalspel. Na de zomervakantie dienen zich traditioneel veel nieuwe spelers en speelsters aan en ieder jaar is het elke week een hele toer om al deze kinderen onder te brengen bij een team. Op dit moment signaleren we een knelpunt .....


..... bij de JO7, JO8 en JO9 (voorheen de(mini)F- en E teams). Het aantal spelers is hier zo gegroeid, dat de elftallen vol zijn geraakt. Spelers die op dit moment aanmelden kunnen we hier niet meer bij plaatsen. Nieuwe spelers of speelsters, die zich nu aanmelden kunnen daarom waarschijnlijk voorlopig geen wedstrijden spelen. We gaan proberen te organiseren dat er wel getraind kan worden, maar om te kunnen zijn er eerst weer trainers en begeleiders nodig. Mochten ouders dus zelf tijd en zin hebben, dan zou ons dat enorm helpen. U kunt dit kenbaar maken bij Paul Maenen, email: paul.maenen@home.nl .
Voor ouders die hun kind aan willen melden geldt dat dit alleen kan via de intakegesprekken op maandagavond tussen 18.30 en 19.30 uur bij "Bei d'r Joep" op park ter Waerden.


Geplaatst op: 03-10-2017