Afscheid van echte UOW '02-ers

Na de afsluitdagen van afgelopen weekend zit het seizoen er voor de (meeste) leden van UOW ’02 nu echt op. Het seizoen 2023-2024 is (zo goed als) ten einde. Dat betekent helaas ook dat we van aantal mensen afscheid moeten gaan nemen. Zij gaan hun geluk elders beproeven of stoppen met voetballen of trainen. Klik op lees meer.


Rodger Pieters - 5 seizoenen trainer UOW '02 1
Rodger zwaaide de afgelopen vijf seizoenen de scepter bij het vlaggenschip van UOW ’02. In die jaren was het eerste elftal vaak een van de betere teams in de Vierde Klasse. In het jaar 2023 was het team heel erg dicht bij promotie, maar in de nacompetitie moest het eerste elftal zijn meerdere erkennen in SCG. Afgelopen seizoen werd na een geweldige eindspurt nog bijna de nacompetitie behaald voor promotie naar de derde klasse. Gelukkig blijft Rodger behouden voor de vereniging, als zijnde bestuurslid en hoofd van de Commissie Voetbalzaken.

Rob Schneider - 9 seizoenen speler UOW '02 1
Rob is inmiddels niet meer weg te denken bij UOW ’02. Liefst negen seizoenen lang droeg hij de kleuren van de vereniging. Heel vaak ook als aanvoerder. Rob speelde met UOW ’02 in de tweede, derde en vierde klasse. Volgend seizoen gaat Rob iets dichterbij zijn huis voetballen, op een 35+ team. Hij zal wel nog zo nu en dan bij UOW ’02 te vinden zijn als supporter!

Lars Dekkers - 1 seizoen assistent-trainer UOW '02 1
Ondanks dat de ‘roots’ van Lars bij VV de Leeuw liggen, mag hij wel een jongen van onze club genoemd worden. Menig jaren trainde hij de jeugd van UOW ’02. Afgelopen seizoen kreeg hij na een korte tussenpoos de kans ervaring op te doen als assistent-trainer bij het eerste elftal. Komend jaar gaat hij voor het eerst op eigen benen staan als hoofdtrainer van een eerste elftal. Lars wordt de trainer van Zwart-Wit.

Patrick Maenen - 7 seizoenen speler UOW '02 1
De afgelopen zeven seizoenen was de onvermoeide Patrick een onderdeel van het middenveld van UOW ’02. Dat deed hij vaak met verve. Komend seizoen gaat Patrick het ietsjes rustiger aan doen, want hij neemt iets meer tijd en daar past het voetballen even iets minder bij. 

Bart Venhovens - 2 seizoenen selectiespeler UOW '02
Bart heeft twee seizoenen lang gediend als een van de keepers van de selectie elftallen van UOW ’02. Hij mocht zelfs zijn debuut maken in de hoofdmacht van onze club, iets wat tot luid gejuich leidde langs de lijn. De overige keepers hadden Bart er telkens graag bij, maar ze zullen het in het komend seizoen toch zonder hem moeten doen. Ze zullen hem dan ongetwijfeld wel trouw langs de lijn zien staan. 

Jorick van de Kar - 2 seizoenen selectiespeler UOW '02 
In de afgelopen twee jaar heeft Jorick, destijds vanwege zijn studie vanuit Nijmegen overgekomen naar het Zuiden van het land, zich in rap tempo aangepast binnen onze vereniging. Als selectiespeler, maar ook als jeugdcoördinator en leider van een jeugdelftal. Nu verhuist hij dus weer terug naar zijn geboorteplaats, maar hij heeft al aangegeven (op afstand) graag betrokken te blijven bij onze vereniging.

Het bestuur van UOW ’02 bedankt alle heren vanuit de grond van het hart voor de tomeloze inzet voor de vereniging. We hopen jullie nog vaak bij UOW ’02 te mogen begroeten!Geplaatst op: 03-06-2024