UOW '02 AFSLUITDAG 2017 UPDATE!!!

A.s. vrijdagavond 9 juni en zaterdagmiddag 10 juni vindt de jaarlijkse UOW ‘02 afsluitdag plaats. DOE MEE EN GEEF JE NOG HEEL SNEL OP!!!!!!! Klik op Lees meer voor meer informatie,


SENIOREN
Op vrijdagavond 9 juni is het de beurt aan de seniorenteams en andere volwassen leden, maar ook de A1 en A2 zijn welkom. De avond start om 18.30 uur met een Mix Toernooi. Bij deze toernooi vorm worden alle spelers en speelsters, die deelnemen, ongeacht het team waarop ze spelen, ingedeeld in nieuwe teams. In deze teams werken ze dan een toernooischema af waarbij plezier natuurlijk voorop staat. Omdat het voor de indeling van het toernooi belangrijk is om te weten wie er deelneemt, is het van belang om je vooraf aan te melden. Dit kan via email bij Patrick Simons , palvsimons@ziggo.nl , tot en met maandag 5 juni.
Na afloop van het toernooi start de feestavond, uiteraard met DJ én BBQ. Ook voor de BBQ is het nodig om je aan te melden. Dit kan tot en met 5 juni aanstaande via de intekenlijst bij Bei d‘r Joep. De kosten bedragen € 5,00 per persoon en kunnen meteen bij Joep betaald worden. Tijdens de avond, die steeds weer garant staat voor gezelligheid, zullen de staf van het eerste en tweede team en de technische commissie de jaarlijkse gouden schoen, gouden bal en andere prijzen uitreiken aan spelers van deze teams. Als andere teams soortgelijke initiatieven willen ontplooien, laat dit dan even weten bij Andrew Simons (aha.simons@ziggo.nl) dan maken we daar ook in het programma ruimte voor.

JEUGD
Op zaterdag 10 juni organiseren we een spellencircuit voor de jeugdteams. De kids worden verwacht vanaf 10.30 uur. Op en rond onze accommodatie spelen ze zowel voetbal- als niet voetbal spellen. De organisatie zorgt natuurlijk voor wat lekkers te eten en te drinken. De middag duurt tot ongeveer 13.30 uur. Omdat we graag willen weten hoeveel kinderen er komen, is het fijn als jullie dit even laten weten. Dit kan via email rechtstreeks bij Andrew Simons , aha.simons@ziggo.nl , bij Bei d‘r Joep, maar ook via je eigen leider en/of trainer. Aanmelden kan tot en met 7 juni. Aan deze middag zijn voor de kids geen kosten verbonden.
Omdat we de spellen graag goed willen begeleiden vragen we ouders, trainers en begeleiders op 10 juni een paar uurtjes vrij te maken om te komen helpen. Ook hiervoor kun je jezelf opgeven via het bovenstaande emailadres. Schrijf je snel in en sluit het seizoen samen met ons af!!!


KLIK op afbeelding voor een vergroting


Geplaatst op: 03-06-2017