UOW ‘02 en PLUS Wetzels starten Spaaractie!!!

Vanaf maandag 5 december aanstaande starten Plus Wetzels Waubach en UOW’02 een grote spaaractie. In dit artikel leggen we kort uit hoe de actie in zijn werk gaat en hoe u als lid, familie van een lid of supporter van UOW’02 mee kunt doen. Tevens worden er vanaf a.s. maandag tijdens trainingen en wedstrijden aan spelers en speelsters van UOW ’02 ....


..... enveloppes uitgedeeld met daarin een beschrijving van de spaaractie en een spaarpasje. Dit spaarpasje geeft recht op deelname aan de actie. Wanneer u boodschappen doet bij de PLUS, krijgt u op vertoon van dit pasje voor iedere 10 euro die u besteedt een spaarzegel. Deze spaarzegel plakt u in het daarvoor bestemde spaarboekje, dat u zowel bij “Bei d’r Joep” als bij  PLUS Wetzels kunt meenemen. In een boekje gaan veertig zegels. Een vol boekje is 4 euro waard voor UOW’ 02!!!  Als u op het boekje een team aangeeft (bijvoorbeeld het team van uw zoon of dochter, of het team waarop u zelf speelt) dan gaan 2 euro naar dit team. Teams die op die manier veel sparen, kunnen aan het einde van het seizoen een mooie activiteit organiseren.
Volle boekjes kunt u inleveren in de doorzichtige inzamel box bij "Bei d’r Joep". Hier kunt u ook losse zegels deponeren.  Mocht u uw spaarkaart kwijt zijn, dan kunt u altijd een nieuwe kaart ophalen bij “Bei d’r Joep”. Hier kunt u ook extra kaarten meenemen voor bijvoorbeeld familieleden.
 
Indien u op onderstaande afbeelding klikt, kunt u een filmpje bekijken, dat de de info over de Spaaractie nog eens beknopt laat zien!!!!
 
U spaart toch zeker met ons mee??!!Geplaatst op: 02-12-2016