DE SKYLOUNGE NIEUWE PLUSSPONSOR UOW ‘02!!!

De regelmatige bezoeker van Park ter Waerden zal het waarschijnlijk al opgevallen zijn. Langs het hoofdveld hangen al een paar weken twee reclameborden van de SkyLounge en datzelfde logo is ook te bewonderen op het wedstrijdballenbord bij de hoofdingang. De SkyLounge is kortgeleden toegetreden tot de Plussponsoren van UOW ‘02. De SkyLounge is een mooie horecagelegenheid en is gelegen op Park ter Waerden, een bundeling van sportieve .....


en maatschappelijke voorzieningen in Ubach over Worms. De SkyLounge ligt op een centrale plek op het Park en is de plek waar mensen elkaar dagelijks kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor en na het sporten of na een wandeling of fietstocht in het prachtige buitengebied is het goed toeven in de SkyLounge. Tevens is het de perfecte locatie voor feestjes, recepties, team- uitjes, koffietafels en zijn er voldoende ruimtes (van groot naar klein) om te vergaderen en te repeteren.

Wilt u meer weten? Neem een kijkje op de website http://www.parkterwaerden.nl/deskylounge/ of maak gewoon een afspraak met de beheerder Jo Wita. Telefonisch: 06-15309804 of per Email: inzas@home.nl.

UOW ‘02 heet Jo Wita en de SkyLounge van harte welkom bij de UOW ‘02 Sponsorgroep!!!

 
 


Geplaatst op: 02-11-2019