vanavond: UOW'02 - Sparta 18

Om 19.30 vanavond trapt het eerste elftal van UOW'02 af in de eerste van twee finale wedstrijden in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Tegenstander is Sparta '18 uit Sevenum.


Na de twee goede wedstrijden tegen Simpelveld, kijken spelers, staf en supporteres reikhalzend uit naar de confrontatie met de noord Limburgse tegenstander. Sparta'18, dat dit seizoen uit kwam in de derde klasse C, eindigde net als UOW'02 als derde op de ranglijst. Beide teams zullen dus zeker aan elkaar gewaagd zijn. In de confrontatie met Venhorst afgelopen zondag bleven de mannen uit Noord Limburg steken op een gelijkspel. Dit maakt de opdracht voor UOW'02 dan ook meteen duidelijk. Winst is een absolute noodzaak om de promotie-ambities waar te kunnen maken. Voor staf en spelers zal. maar zeker ook voor de trouwe aanhang, zal deze wedstrijd dan ook als een finale voelen.

De speler van de week bij de wedstrijd tegen sparta '18 is Daan Nillessen van de D4 van UOW'02 en de wedstrijdbal wordt gesponsord door Freja Sport, onze kledingsponsor!
Tot vanavond bij UOW'02!!Geplaatst op: 02-06-2016