Indeling F-, E-, D-, C-, B- en A jeugdteams seizoen 2015 - 2016 Laatste UPDATE!!!!

We sluiten weer bijna het sportieve voetbaljaar 2014 - 2015 feestelijk af met onze traditionele afsluitdag op 23 mei. Maar de afgelopen periode en de komende tijd zijn we ook weer druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Dit is altijd een behoorlijke puzzel, waar we zo goed als mogelijk ..... .


...... de diverse belangen afwegen en proberen rekening te houden met diverse onzekerheden. Het basisuitgangspunt is het : “ Voetbal Ontwikkel Plan UOW 02" en uiteraard het sportieve plezier van alle voetballers en voetbalsters. Een belangrijk principe is de verdeling tussen: “prestatieve teams" en “recreatieve teams" . De 1 en 2 teams ( bv. D1 en D2) zijn meer prestatief gericht , de teams vanaf 3 ( bv. D3 en D4 ) zijn meer recreatief gericht.
We trachten zoveel als mogelijk rekening te houden met de individuele wensen en bovenstaande uitgangspunten, maar het is helaas niet altijd mogelijk aan de wensen van eenieder tegemoet te komen. We hopen dan ook op uw begrip. Onderstaand vindt u de indelingen van de C-, D-, E- en F teams voor het seizoen 2015 - 2016. De indelingen van de overige jeugteams zullen op deze plek spoedig volgen.

In de maand Juni zullen de meeste teams/elftallen in hun nieuwe samenstelling 1x per week trainen (info volgt spoedig via de nieuwe trainers). Trainingsdagen en -uren worden ook z.s.m. door de trainers gecommuniceerd

Met vriendelijke groeten,

Rodger Pieters, Technisch jeugdcoördinator,
Hub van Weyde, Technisch coördinator selectie en – recreatieve teams en
Trainers van alle JeugdteamsKlik op één van onderstaande links om de indeling van de desbetreffende jeugdteams te bekijken.


Geplaatst op: 02-06-2015