Nieuwe samenstelling commissie voetbalzaken bij UOW '02

Sinds kort heeft de commissie voetbalzaken van UOW '02 een uitbreiding ondergaan, waarbij de commissie nu bestaat uit zeven leden. Deze commissie houdt zich bezig met het vormgeven, bewaken en uitvoeren van het voetbalbeleid van de club.

Vanuit het bestuur zijn Rodger Pieters en Roger Cohnen (helaas ontbrekend op de foto) actief betrokken bij de commissie. Beiden hebben zich eerder vanuit hun bestuursfunctie voorgesteld.


Rodger: https://www.uow02.nl/nieuwsbericht/23-03-2024/even-voorstellen-%7C-rodger-pieters
Roger: https://www.uow02.nl/nieuwsbericht/26-02-2024/even-voorstellen-%7C-roger-cohnen

Naast hen kijken ook de andere leden ernaar uit om zich aan jullie voor te stellen.

Roy Wassen
Mijn naam is Roy Wassen, 45 jaar en getrouwd met Natasja en trotse vader van Siem en Tijs. In het dagelijks leven verzorg ik sport- en bewegingsactiviteiten als bewegingsagoog  voor Zuyderland Zorgcentra. Nadat ik in 2009 gestopt ben als selectiespeler, ben ik 13 jaar masseur/hersteltrainer geweest van ons 1e elftal. In 2016 begon Siem met voetballen en werd ik al snel trainer van zijn elftal en dit doe ik tot op heden. Sinds begin dit jaar maak ik tevens deel uit van de commissie voetbalzaken en hoop ik op deze manier mijn steentje bij te dragen, om met name onze jeugdopleiding te verbeteren, zodat de jeugd met nog meer plezier kan voetballen en de doorstroom richting de senioren verbetert!

Patrick Balendonck
Hallo, ik ben Patrick Balendonck, 48 jaar oud en samen met mijn partner Britta, trotse vader van Joeri en Laura. Ik werk bij PC Data in Kerkrade en ben in totaal al 43 jaar lang actief lid van RKVV Waubach en UOW '02. Bij Waubach en UOW '02 ben ik, met uitzondering van een uitstapje naar SUS Herzogenrath, jarenlang actief geweest als doelman. Nu ben ik vooral een enthousiaste supporter van ons eerste elftal waar mijn zoon Joeri onderdeel van uitmaakt als doelman.

Carmen Römkens
Hoi! Ik ben Carmen Römkens en ik ben 26 jaar oud. Sinds kort ben ik lid van de commissie voetbalzaken. Ik voetbal zelf bij VR 2 van UOW '02/LHC. Ik werk als pedagogisch medewerkster bij Peuteropvang Heerlen. Ik kijk er erg naar uit om samen te werken en nieuwe ideeën mee te nemen naar onze vergaderingen!

Marc Frings
Mijn naam is Marc Frings en ik woon met mijn vrouw Vanessa en onze kinderen Kjell, Boaz en Lise in Ubach over Worms. Enkele jaren geleden besloten Kjell en Boaz dat ze hun badmintonracket wilden inruilen voor een voetbal en zijn ze gestart bij UOW '02. Niet heel lang erna stond ik ook weer op het veld, nu als trainer en inmiddels voetbalt Lise ook! Sinds begin dit jaar mag ik binnen UOW ‘02 meedenken met de voetbaltechnische aspecten in de commissie voetbalzaken.

Lars Peters
Mijn naam is Lars Peters en ik ben 31 jaar oud. Ik heb communicatie gestudeerd en ben momenteel werkzaam bij AZL. Mijn hele jeugd heb ik bij UOW '02 gevoetbald en speel nu al een aantal jaar op het eerste elftal. Ik kijk ernaar uit om, samen met de overige commissieleden, iets moois neer te zetten!


Geplaatst op: 02-05-2024