Nieuwe Technishe Staf Vrouwen UOW´02/LHC

Het is een feit! Vrouwen UOW’02/LHC heeft de volledige staf voor het vrouwen 1&2 team voor het seizoen 2023/2024 bekend gemaakt. Het team zal maar liefst drie nieuwe gezichten hebben die komend seizoen te zien zullen zijn bij het vrouwen 1 team. Nick Weijers zal de functie van hoofdtrainer op zich nemen, terwijl Joyce Duchateau Peters hem zal assisteren en Wendy Stassen de rol van teamleidster zal vervullen.


Nick Weijers, de nieuwe hoofdtrainer van Vrouwen UOW’02/LHC, is 39 jaar oud, getrouwd en vader van drie kinderen. Zijn voetbalcarrière begon bij de jeugd van RKONS en op zijn 17e maakte hij de overstap naar SVN waar hij met de JO17 kampioen is geworden in de hoofdklasse. Na een tijdje bij Kakertse Boys te hebben gevoetbald, is Nick uiteindelijk terecht gekomen bij SV Brunssum 1. Daar heeft hij menig jaren de clubkleuren van SV Brunssum met verve verdedigd. Dit seizoen heeft Nick de JO19-2 van UOW’02/LHC onder zijn hoede genomen. Afgelopen seizoen werden ze derde in de najaarscompetitie.

Joyce Duchateau - Peters zal Nick Weijers komend seizoen assisteren als trainer. Joyce is 41 jaar oud, getrouwd en moeder van Sid (11) en Raf (7). Joyce heeft thuis een knotsgek voetbalgezin. Ze heeft zelf jarenlang gevoetbald bij Waubachse Boys en UOW’02 in het Vrouwenteam in de 2de en 3de klasse. Haar man Tom heeft altijd gevoetbald en is momenteel trainer van Raf. Sid, de oudste zoon, voetbalt in de jeugd van Roda JC. Joyce is werkzaam als leerkracht van groep 8 en IB’er op OBS De Speurneus in Landgraaf. Als er iets over voetbal georganiseerd moet worden, kun je bij Joyce terecht.

Wendy Stassen zal de rol op zich nemen als teamleidster. Wendy mag zich met recht Mega-supporter noemen van het huidige VR1 team. Ze is bij alle thuis- en uitwedstrijden aanwezig. Lara, haar dochter, is in 2010 begonnen met voetballen en Wendy was leidster van dat E-team. Wendy heeft zelf 40 jaar gehandbald in Nederland en Duitsland en weet dus precies het belang van een goede sfeer binnen een team.

Patrick Mevissen zal ook komend seizoen assisteren als grensrechter bij het VR1 team. Willem Vroomen zal zoals de laatste seizoenen de keepsters voor zijn rekening nemen. UOW’02/LHC VR2 zal komend seizoen weer onder leiding staan van Ron Rouschen.

Met deze goed doordachte en diverse staf, zijn de vrouwenteams van UOW’02/LHC goed voorbereid op het komende seizoen. Veel succes allemaal!


Geplaatst op: 02-05-2023