NIEUWE BORDSPONSOR: FYSIOTHERAPIE ABDISSENBOSCH!!!

UOW ’02 mag weer een nieuwe reclamebordsponsor begroeten. Vanaf afgelopen vrijdag hangt er een fraai reclamebord van Fysiotherapie Abdissenbosch langs het hoofdveld op Park ter Waerden.  Monique Moonen is de eigenaresse van deze Fysiotherapiepraktijk.  Zij is in 2001 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen en is.....  


nadien 15 jaar als fysiotherapeute in loondienst werkzaam geweest. Monique vond toen dat het roer om moest en dat het tijd werd voor iets nieuws. Met haar jarenlange kennis en ervaring heeft zij toen de stap genomen om een eigen praktijk te starten. In maart 2017 heeft zij de deuren geopend van Fysiotherapie Abissenbosch. Bij deze praktijk kunt u terecht voor de volgende specialisaties: Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie, Manele therapie, Conditie/krachttraining, Steunkousen aanmeten, ClaudicatioNet,  Medical taping en Dry needling.

Nog vragen of wilt u iets meer weten over de Fysiotherapiepraktijk Abdissenbosch? Neem dan telefonisch contact op of kijk eens op de website van de praktijk: http://www.fysiotherapieabdissenbosch.nl .

UOW ’02 heet Monique Moonen en Fysiotherapiepraktijk Abdissenbosch van harte welkom bij de UOW ’02 Sponsorgroep

Geplaatst op: 01-10-2019