Samenwerking tussen PLUS Wetzels en UOW '02 groot succes!!!

Aan goede en leuke dingen ga je snel wennen en dat geldt zeker ook voor de bananen, die wekelijks voor alle jeugdspelers van UOW '02 en hun tegenstanders beschikbaar zijn voor of na de wedstrijden op zaterdag. Fruit is gezond en met name bananen .....


.....  zorgen voor extra energie bij de jeugdspelers. UOW '02 is dan ook trots op het feit dat Peter Wetzels, eigenaar van Plus Wetzels aan de markt in Waubach, deze bananen beschikbaar stelt. Samen met de Plus werkt UOW '02 zo actief aan de gezondheid van de jeugd. Vanochtend kwam Peter Wetzels met zijn echtgenote polshoogte nemen op en rondom de velden van Park ter Waerden die, zoals iedere zaterdag ochtend, bevolkt werden door vele energieke  jonge spelers en speelsters en mevrouw Wetzels overhandigde zelf de bananen aan het jongens en meisjes van UOW ’02 JO13-5. Namens de jeugd van UOW '02 willen we dan ook een warm woord van dank uitspreken voor dit mooie en gezonde initiatief!
 
 
Plus Wetzels is echter niet alleen actief op het vlak van de gezondheid van onze spelers en speelsters. Rond de jaarwisseling zijn we samen met de Plus gestart met een spaaractie. Leden en supporters van UOW '02 krijgen, op vertoon van een pasje dat ze bij de club kunnen krijgen, bij aankoop van 10 euro aan boodschappen een spaarzegel. Deze spaarzegel wordt op een spaarkaart geplakt en een volle kaart van veertig zegels heeft een tegenwaarde van 4 euro voor UOW '02. Mensen die sparen kunnen zelf aangeven of het hele bedrag aan de vereniging ten goede komt, of dat de helft naar een specifiek team van bijvoorbeeld zoon of dochter gaat. Op die manier kan de hele UOW '02 familie mee sparen. Opnieuw een mooi initiatief van Peter Wetzels, een vindingrijke en actieve  lokale ondernemer. De actie loopt inmiddels goed. Het aantal volle spaarkaarten dat in de verzamelbox Bei d'r Joep gedeponeerd wordt neemt toe en binnenkort zullen we via deze site een eerste tussenstand publiceren. Mocht je nog niet mee sparen, aarzel dan niet en vraag bij UOW '02 naar het spaarpasje. Dit kan bij Bei d'r Joep, maar natuurlijk ook bij het bestuur (Manfred Hodenius). 
 
UOW '02 heeft veel sponsoren. We willen voor die sponsoren van meerwaarde zijn, net zoals die sponsoren dat voor ons zijn. De samenwerking met Plus Wetzels laat zien dat dit heel goed mogelijk is als je creatief denkt. Deze samenwerking mag dan ook met recht een groot succes genoemd worden.

 
 


Geplaatst op: 01-04-2017