ORDE VAN VERDIENSTE VOOR UOW '02 VOORZITTER ERIK VERBERKT!!

Eind december hadden we het al aangekondigd maar nu is het een feit. Erik Verberkt heeft op nieuwjaarsdag 2020 de Orde van Verdienste van de Prinsenraad van VV de Geete uit de Groenstraat in ontvangst mogen nemen. Erik heeft deze orde ontvangen, omdat hij zich langdurig verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap Ubach over Worms.


Namens de Prinsenraad sprak Rody Simons Erik toe. Hij refereerde in zijn toespraak aan het vele vrijwilligerswerk, dat Erik vanaf 1992 toen hij in Ubach over Worms kwam wonen heeft verricht. Extra mooie woorden waren er voor al het vrijwilligerswerk, dat hij vanaf 2002 voor UOW ´02 en recenter voor de Beheerstichting Park ter Waerden verricht. Ook de SamenLoop voor Hoop met als doel geld inzamelen voor het KWF werd niet vergeten. Erik heeft er als teamcaptain samen met zijn uitgebreide “UOW ´02-team" meerdere keren voor gezorgd, dat er een mooie financiële bijdrage voor dit goede doel overhandigd mocht worden.

Uiteraard was ook zijn vrouw Riet, die eveneens in het zonnetje werd gezet, en verdere familie aanwezig bij de uitreiking van de Orde van Verdienste. Ook leden van de UOW ´02 gaven acte de présence en kwamen Erik persoonlijk feliciteren.

In een slotwoord gaf Erik aan dat hij deze Orde van Verdienste absoluut niet had verwacht, dat hij deze nu eervol in ontvangst heeft genomen en dat hij het heel bijzonder vindt, dat hij deze onderscheiding heeft mogen ontvangen. Erik sloot af met de mooie woorden: “met mensen voor mensen vrijwilligerswerk doen, kost mij geen energie maar levert mij energie op!".

De hele UOW ´02 familie feliciteert Erik heel hartelijk met deze dik verdiende Orde van Verdienste.
klik op de afbeeldingen voor een vergroting
Geplaatst op: 01-01-2020